Region

Par iz Srbije koji je preživio tragediju u Bugarskoj

Srbijanski državljanin iz Preševa i njegova vjerenica preživjeli su stravičnu nesreću koja se u ranim jutarnjim satima dogodila u Bugarskoj.

Par iz Srbije koji je preživio tragediju u Bugarskoj - Nova.rs

Autobus sa tablicama Sjeverne Makedonije se zapalio, pri čemu je 46 osoba poginulo. Nova.rs saznaje kako se radi o Ljuljzimu Sulejmaniju (26) i Medini Luftiu (25).

Iako je makedonski premijer Zoran Zaev prvobitno izjavio da je srbijanski državljanin među žrtvama, kasnije se korigovao i kazao da je par iz Preševa ipak među sedmoro preživjelih.

Here Are the Best Morning Workouts
Riječ je o Ljuljzimu Sulejmaniju i njegovoj vjerenici Medini Luftiu, koji su putovali iz Istanbula.

„U ovoj tragediji sedam ljudi je preživjelo, hvala Bogu. Među preživjelima je i Ljuljzim Sulejmani iz Preševa“, kaže Zaev.

Podsjetimo, na autoputu u jutarnjim satima, u blizini sela Bosnek, jugozapadno od glavnog grada Sofije, izgorio je autobus, u kome je nastradalo i 12 djece, među kojima i blizanci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh