Region

VJEŠTACI ZAVRŠILI OGROMAN DIO POSLA: Pun kofer DNK dokaza protiv Gorana Džonića?!

U Tužilaštvo stižu obdukcioni nalazi, toksikološke analize i vještačenja bioloških tragova ubistva za koje je osumnjičen Goran Džonić.

Obimna vještačenja u istrazi ubistva Gorana (57), Gordane (56) i Lidije Đokić (25) iz Aleksinca, koji su oteti i ubijeni 27. septembra, a pronađeni spaljeni šest dana kasnije, stručnjaci iz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu privode kraju, otkrili su za telegraf.

S nalazima u rukama zamenika tužioca Tatjane Stevanović, Više javno tužilaštvo u Nišu će pribaviti materijalne dokaze koji će rasvetliti učešće Gorana Džonića, prvoosumnjičenog za ubistvo Đokića i trasirati mu put iza rešetaka na dugi rok. Prema nezvaničnim informacijama, protiv penzionisanog vatrogasca prikupljeno je mnogo dokaza da bude optužen već sada iako će istraga za trostruko ubistvo u selu Moravac trajati najmanje tri meseca.

Nalazi vještačenja koji će biti gotovi možda već sutra ukazaće i na to da li je i Džonić imao pomagače i koliko njih u monstruoznom ubistvu porodice vlasnika menjačnice, koji mu je inače brat od strica, prenosi republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh