Region

PROGOVORIO ĐOKIĆEV TAST: Ovu rečenicu je stalno ponavljao!

Supruga Gorana Džonića, prvoosumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić – Suzana, bila je jedna od pet svjedoka koji su juče ispitani u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Suzana Džonić - Objektiv.rs

Žena bivšeg vatrogasca, koga svi tragovi dovode u vezu sa ubistvom brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i kćerke Lidije, tokom saslušanja u tužilaštvu govorila je detaljno o svemu što se događalo tokom kobne večeri u kojoj su ubijeni Đokići, piše Pink.

Džonićeva supruga je dodala i da nikada ranije nije vidjela braću Milošević, koje je njen muž okarakterisao kao osobe koje su ga natjerale da izvrši zločin i zbog čijih je prijetnji morao da namami rođake na mjesto ubistva.

SUZANA TRI PUTA U POSJETI MUŽU

Branioci braće Milošević, Kostadina i Aleksandra, uložit će prigovor na ispitivanje Suzane Džonić pošto smatraju da je prilikom saslušanja bila pristrasna.

Ona je tri puta bila u posjeti osumnjičenom, pa je njeno svjedočenje moglo da bude dogovoreno. Ona je vrlo pristrasna, vjerovatno da bi zaštitila supruga. Osim toga što je rekla da nije znala da je imala pištolj, dodala je i da nije primijetila da se Goran u noći kada su Đokići ubijeni presvukao – rekao je branilac braće Jojke, Mladen Magdalenić.

Osim Suzane, juče su svjedočili i Momčilo Aritonović, otac pokojne Gordane, kao i Zoran Stojković, kum Gorana Đokića, koji je do prije nekoliko mjeseci radio kod ubijenog u mjenjačnici. Iskaze su dala i još dva svedoka koja su poznavala i ubijenog i glavnoosumnjičenog.

ARITONOVIĆ PRIČAO KROZ SUZE

Posebno je potresno bilo tokom iskaza Gordaninog oca. Čovjek je rekao bukvalno tri rečenice i ponavljao da samo želi pravdu – otkriva izvor.

Kako je objašnjeno, sva jučerašnja saslušanja su dio istrage i, iako su trajala dugo, nisu od krucijalnog značaja u samom predmetu. Zbog toga i nije bilo previše pitanja zastupnika drugih okrivljenih u ovom slučaju, koji je uznemirio čitavu Srbiju.

Nastavak saslušanja zakazan je za sljedeći četvrtak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh