Region

“POČETKOM GODINE UMRO MU JE DEDA OD KORONE, A ONDA I OTAC” Teška sudbina mladića kog je nasmrt pretukao TINEJDŽER IZ IMUĆNE PORODICE

Osamnaestogodišnji Jovan P. iz Negotina uhapšen je zbog sumnje da je u dvorištu osnovne škole “Branko Radičević” nasrmt pretukao Ivana Đorđevića (29) iz okoline tog grada. Kako saznajemo, do brutalnog napada je došlo nakon kraće rasprave između tinejdžera i muškarca.

IvanDjorđević - Blic

Osamnaestogodišnjak je odmah nakon napada pobegao, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila!

Meštani kažu da su ubijenog Đorđevića svi znali i prepoznavali jer se zbog zdravstvenih problema teže kretao. U Negotinu zbog ovog zločina vlada šok, niko ne može da veruje da se muškarac brutalno ubijen.

– Ivana su svi znali. Bio je prepoznatljiv zbog invaliditeta, teško je govorio i otežano se kretao – kažu meštani.

Meštani kažu da je Ivan potekao iz imućne porodice i da je ovo treća tragedija koja ih je pogodila ove godine, jer su ubijenom Ivanu nedavno preminuli i otac i deda. prneosi “Blic“.

– Ivanu je početkom godine od korone preminuo deda, a posle samo par meseci, od srčanog udara, umro mu je i otac. A sada da se ovako nešto dogodi njemu, to je užasno… Nemamo reči, šokirali smo se kada smo čuli da je nastradao na ovakav način – dodaju meštani.

Dvorište osnovne škole “Branko Radičević”, u kojoj se dogodio zločin, nije ograđeno, a šta se tačno dogodilo, zašto je došlo do rasprave pa ubistva, utvrdiće istraga koja je u toku.

Pronađen sa povredama glave
Kada je pronađeno Ivanovo telo na glavi je imao vidljive povrede. Naložena je obdukcija koja će pokazati tačan uzrok smrti muškarca.

Osumnjičeni tinejdžer iz imućne porodice
Kako nezvanično saznajemo, i osumnjičeni tinejdžer potiče iz imućne negotinske porodice.

– U septembru ove godine postao je punoletan. Zašto je ovo uradio, nikome nije jasno -pričaju meštani.

Prema nezvaničnim informacijama nema očevidaca stravičnog zločina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh