Region

Drama u Makarskoj: Policija zaustavila autobus s otetom djevojkom

U nedjelju, u večernjim satima, na potezu od Zadra do Makarske odvijala se prava drama.

autobus - Dalmacijadanas.h

Policijski službenici PU Zadarske i PU Splitsko-dalmatinske dobili su informaciju kako se u jednom autobusu nalazi djevojka u pratnji člana porodice. Prema dojavi, djevojka je na silu odvedena na put prema Sjevernoj Makedoniji gdje je njena porodica navodno dogovorila brak.

Negdje oko 20 sati u nedjelju, autobus se približava Makarskoj kada nesretna djevojka i sama uspijeva mobitelom upozoriti policiju na protupravno oduzimanje slobode, piše portal dalmacijadanas.hr.

Policijski službenici PP Makarska zadržavaju autobus na ulici te u službenim prostorijama obavljaju razgovor. Nakon nekog vremena, policija odlučuje podignuti prekršajnu prijavu, a djevojka, ovaj put bez pratnje, odlazi na tajnu lokaciju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh