Region

U Srbiji od večeras covid propusnice važe od 20:00 sati, ugostitelji negoduju

Covid propusnice u Srbiji od večeras važe od 20:00 sati, a ugostitelji ovu odluku uglavnom nisu dočekali sa oduševljenjem.

Kafic srbija - Tanjug

Od večeras, ko bude želio ići u kafiće, restorane, noćne klubove, kockarnice i kladionice, morat će da pokazati covid propusnicu.

To je ono što ugostitelji ocjenjuju kao nevolju sa kojom se susreću, a to je “da će morati da provjeravati svoje goste”. To im pričinjava nezadovoljstvo, kažu da ne žele provjeravati, ni dijeliti goste i da je zato ta odluka za njih neprihvatljiva, te je dio ugostitelja odlučio zatvoriti lokale u 20:00 sati.

Niški ugostitelji saopćili su da će zatvoriti svoje objekte u 20:00 sati, oni su to činili i prethodne dvije sedmice kada je ova mjera važila od 22:00 sata i tada su zatvarali svoje objekte u to vrijeme. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh