Region

ISPLIVAO JOŠ JEDAN DOKAZ PROTIV GORANA DŽONIĆA: Bio je na mjestu gdje je zapaljen automobil Đokića

Osumnjičeni Goran Džonić, za trostruko ubistvo Gorana, Gordane i Lidije Đokić dan prije zločina bio je na mjestu gdje će kasnije zapaliti njihov “pasat” pokazalo je vještačenje baznih stanica.

Goran Džonić - kurir

Prema nezvaničnim informacijama, on je tog dana odvezao žuti skuter i pješice se vratio dva kilometra do mosta u Tešici.

– Tu je pozvao prvog komšiju svog sina da dođe po njega rekavši mu da mu se pokvario motor. Nesrećni mladić ne znajući da će kasnije biti upleten u zločin otišao je po Džonića. Momak je saslušan u Tužilaštvu i prema njegovim riječima Goran je “djelovao normalno, ništa nije ukazivalo da planira tako jeziv zločin”- objašnjava sagovornik Blica.

U srijedu je u Tužilaštvu svedočio mladića iz sela koji ga je 26. septembra vozio od Tešice do Moravca.

– On ga je toga dana pokupio kod mosta u Tešici jer mu je Džonić rekao da mu je motor kod majstora, a majstor je kasnije naveo da mu je popravljao motor još u avgustu, zbog čega se sumnja da je Džonić tog dana došao u Tešicu da sakrije skuter na mjestu gdje će iste noći, poslije ubistva Đokića, zapaliti njihov pasat. Ovu sumnju dodatno pojačava podatak da je most u Tešici svega dva kilometra od mjesta gdje je nađen zapaljen pasat kao i da je Džonićev skuter snimljen u noći ubistva oko četiri časa iza ponoći kako se iz Tešice vraća ka Moravcu, putem kojim je prethodno, dva časa ranije prošao “pasat” Đokića koji je vjerovatno on vozio – dodaje sagovornik.

Prema inforamcijama lista, ovo vještačenje Džonićevog mobilnog telefona biće još jedan dokaz da je zločin planirao do detalja.

– Dok je bio na pecanju razrađivao je plan. Čak i nakon ubistva pozvao je svog druga da zajedno idu na pecanje. Tokom informativnih razgovora u policiji se pravio lud. Nepovezano pričao, a Đokiće hvalio. Inspektorima se nakon ubistva javio majstor koji je rekao da je Džoniću napravio cijev za traktora, ali se kasnije ispostavilo da je prigušivač. U policiji je saslušan i čovjek kome je osumnjičeni nakon ubistva Đokića vratio dug od 8.000 eura što je dodano bacilo sjenku na njega – kaže naš izvor.

Podsjećanja radi, sumnja se da je tročlanu porodica Đokić 26. septembra oteo, ubio i zapali rođak Džonić. Njihova spaljena tijela pronađena su 2. oktobra na mejstu zvanom Dudine bare u ataru Moravca, piše Blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh