Region

DŽONIĆ GLUMI DA NE MOŽE DA HODA: Novi detalji iz pritvora – pričao o braći Jojke, pa napravio KOBNU grešku

Jezivo ponašanje glavnoosumnjičenog za ubistvo porodice Đokić.

Goran Džonić - kurir

Goran Džonić osumnjičen za ubistvo Gorana Đokića, njegove supruge Gordana i kćerke Lidije na prepoznavanju K. M. i K. M., braće koju je označio kao saučesnike napravio je previd koji ga dodatno tereti.

– Nastavio je da tvrdi da je izvršilac ubistva jedan od braće Jojki, ali je u prethodnim iskazima govorio da je krupan i ćelav. Međutim, na prepoznavanju prst je uperio u drugog brata i to onog sa kosom. Za drugog brata je kazao da je on mnogo ljepši i da sto posto nije među petoricom koji su mu predočeni. Međutim, drugi brat je bio u toj grupi – navode izvori upoznati sa slučajem.

Kako se saznaje, njegove tvrdnje o krupnom ćelavom Jojki zasnovane su na medijskim izvještajima.

– Mediji su greškom prilikom izvještaja o hapšenju objavili fotografije M. M. koji jeste bio priveden kad i braća, ali je odmah pušten. On je drugog brata opisivao na osnovu njegovog izgleda – kaže izvor.

Prepoznavanje jednog od Jojki izvor objašnjava time što ga je Džonić vjerovatno vidio u selu.

– Oni žive u Moravcu, ali koliko ih dobro zna, svjedoči to što nije prepoznao drugog brata – navodi izvor.

Kako se saznaje, Džonić nosi “masku” nemoćnog, starog i bolesnog čovjeka, prenosi Telegraf.

– Hoda pognut, glumi da se jedva kreće kako bi ubijedio policiju da fizički nije bio u stanju da izvrši ubistvo iako svi dokazi ukazuju samo na njega. Priznaje da je bio na mjestu ubistva, ali da je samo “tipovao” rođake, za šta je navodno dobio samo 10.000 eura, koliko mu je bilo potrebno da vrati dugove, iako je na imanju njegovog sina pronađeno 43.000 eura, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh