Region

OGLASILE SE PARTNERKE BRAĆE JOJKE! Evo gdje su Kostadin i Aleksandar bili u noći ubistva Đokića

SMS prepiska mogla bi sve da potvrdi

Porodica Đokić - Tvk3.info

Advokat Mladen Magdelinić, koji zastupa braću Kostadina i Aleksandra Miloševića, uhapšene zbog ubistva porodice Đokić, rekao je da su u Višem javnom tužilaštvu u Nišu pored majke Miloševića, svedočile i njihove partnerke.

Kako se saznaje, Kostadinova supruga je ispričala da je on u noći ubistva Đokića bio sa njom i njihovim sinom u krevetu, da su svi zajedno spavali – kaže izvor:

– Majka i partnerke braće Milošević priložile su i dokaze gde su se oni te večeri nalazili. Dostavljeni su snimci sa kamera na kojima se vidi da je Kostadin kobne noći bio u kući, a biće predata i sms prepiska između Aleksandra i njegove devojke.

Kako izvor navodi, u porukama se vidi gde su bili i šta su radili.

– Navodno, u porukama se nalazi dogovaranje između njih dvoje o toj večeri, te će se lako utvrditi gde je Aleksandar bio kada su Đokići ubijeni – dodao je izvor.

Inače, u niškom tužilaštvu se nastavljaju saslušanja svedoka. pozvani su ljudi iz Moravca, koji su videli Džonića uoči ubistva.

– Reč je o čoveku koji mu je navodno pravio prigušivač, o radniku sa pumpe koji mu je natočio gorivo u kantu i momku iz sela Tešica, koji ga je dan pre zločina vratio iz Tešice u Moravac – kaže izvor, prenosi SD.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh