Region

Mladić (19) nožem izbo radnike obezbjeđenja, a onda zažalio

Mladić star 19 godina pokušao je sinoć oko 20.30 sati u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, ispred jedne banke, da opljačka pratnju novca koja je prenosila dnevni pazar iz jednog lanca novosadskih marketa.

mladić napapd , Novis SAD - Instagram192..

On je tom prilikom zadao ubodne rane dvojici pripadnika obezbjeđenja, a oni su mu se oduprijeli i fizički se obračunali sa njim, pri čemu je on zadobio teške politraumatske povrede. prneosi “Radiosarajevo“.

Dva radnika stara 35 i 38 godina su u u svjesnom stanju prevezeni u KCV na dalju dijagnostiku i lječenje, piše na Instagram profilu 192.rs.

Kako je sinoć saopćeno, trojica muškaraca povrijeđena su u tuči koja se dogodila na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.

Muškarac (34) zadobio je ubodne povrede i u svjesnom stanju je prevezen na odjeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine, javio je Tanjug.

Na hirurgiju je prevezen i muškarac (37), takođe u svjesnom stanju, dok je mladić (19) zadobio višestruke povrede, a nakon zbrinjavanja prevezen je u Klinički centar Vojvodine na reanimaciju, piše portal Telegraf.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh