Region

UBIJENI ĐOKIĆI NA ROĐENDANU DŽONIĆEVE UNUKE: Fotografija GOVORI SVE, Lidija sa stricem bila prijatelj na Facebook-u

Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je često prao Goranova kola, pošto on nije imao povjerenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gdje Đokić krije novac.

Goran Đonić - Srbija danas

Goran Džonić rođak ubijene porodice Đokić koji je osumnjičen da je 26. septembra brutalno ubio cijelu porodice, sa Goranom, Gordanom i Lidijom je bio izuzetno blizak, a u prilog tome govori i fotografija sa proslave rođendana Džonićeve unuke kojoj su prisustvovali.

Džonić je bio izuzetno blizak sa Đokićima, a posebno bratom Goranom i u posljednje vrijeme su mnogo vremena provodili zajedno, objavio je Blic.

Jedna od fotografija je nastala 2017. godine na rođendanskoj proslavi Džonićeve unuke, a oni su bili vrlo bliski. Na porodičnoj fotografiji se vide Đokići na proslavi rođendana Džonićeve unuke. U prilog informaciji o njihovoj bliskosti ide i podatak da je osumnjičeni Džonić bio prijatelj na društvenoj mreži Fejsbuk upravo sa Lidijom za čije je brutalno ubistvo osumnjičen.

Prema nezvaničnim informacijama, Džonić je često prao Goranova kola, pošto on nije imao povjerenja u radnike perionice sve zbog sefova koje je držao u automobilu i tako je i znao gdje Đokić krije novac.

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

U prostorijama koje koristi Džonić, piše list, navodno su pronađeni brojni dokazi koji upućuju da je učestvovao u krivičnom djelu, te je kako se vjeruje na osnovu tih materijalnih dokaza i uhapšen.

Goran je, kako se sumnja, unaprijed sve isplanirao, pripremio naftu, našao rupu gdje će zakopati tijela, odveo ih tamo, ubio i zapalio.

Osumnjičeni i žrtve su bili veoma bliski i znali su se cijelog života, a kako poznanici navode, nikada nisu imali međusobnih problema. Džonić je živio svega četiri kuće od porodice Đokić u selu Moravac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh