Region

KOLEGA STEFANA DŽONIĆA OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO U NOĆI UBISTVA ĐOKIĆA: Saslušan u Višem tužilaštvu, oglasio se i ADVOKAT

Advokat Filip Domazet koji zastupa braću Džonić rekao je da je saslušanje jednog svjedoka završeno.

Stefan Džonić - Facebook

Jedan pripadnik Vojske Srbije, inače kolega Stefana Džonića, saslušan je u Višem tužilaštvu u Nišu i potvrdio je da je osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić, u noći između 26. i 27. septembra, kada su oni ubijeni i spaljeni, bio na svom radnom mjestu u Kopnenoj zoni bezbjednosti, piše Kurir.

Da podsjetimo, Stefan Džonić uhapšen je zajedno sa bratom Milanom, nakon što je njihov otac Goran Džonić policiji rekao da bi i njegovi sinovi mogli biti umiješani u ubistvo Đokića. Naime, Goran Džonić, vatrogasac u penziji, uhapšen je prvi zbog ubistva svog brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i kćerke Lidije. Novac koji je navodno ukrao od njih, pronađen je na imanju njegovog sina Stefana, pripadnika Vojske Srbije.

Advokat Filip Domazet koji zastupa braću Džonić rekao je da je saslušanje jednog svjedoka završeno.

– Odbrana je zadovoljna u kom pravcu ide ova istraga. Smatram da će se vrlo brzo utvrditi da moji branjenici nisu umiješani u ovaj zločin. U dosadašnjem postupku, njih nikakvi materijalni dokazi ne terete za umješanost. Istraga je u toku, ne mogu da iznosim detalje. Za sada ne vidim odgovornost mojih klijenata niti povezanost – rekao je advokat i naglasio da ne može da priča o detaljima.

– Ne znam da li je svjedočio njegov kolega ili starješina, znam da je pripadnik Vojske i da je bio kobne noći sa Stefanom u kasarni- rekao je Domazet.

Advokat je naglasio da smatra da je i na drugi način moglo da se provjeri da li su njegovi klijenti ikako mogli da budu u Moravcu u noći ubistva. – Provjerava se njihov alibi. Postoje tu i objektivni razlozi, zaprijećena kazna, uznemirenje javnosti, ali mislim da ne može ovo da im se stavi na teret. Vidjet ćemo da li će istraga protiv njih biti obustavljena, ili proširena prema trećim licima – rekao je advokat i dodao da se očekuje saslušanje još nekoliko svjedoka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh