Region

Kada je policija Džoniću UPALA u kuću, on je ponavljao samo DVIJE RIJEČI!

Nije pokazao ni trunku empatije.

kurir,

O ponašanju i životu Gorana Džonića (59) mnogo toga je počelo da izbija na površinu, od kada je 21. oktobra u Moravcu uhapšen zbog sumnje da je ubio tročlanu porodicu Đokić u noći između 26. i 27. septembra. Od izvora iz istrage saznali smo i kako se Džonić ponašao u momentima kada je uhapšen.

‒ Kada je policija upala u njegovu kuću, bio je u šoku. Djelovao je, ipak, malo manje zbunjen u odnosu na ostale članove porodice. Tokom prvog saslušanja bio je hladan kao špricer. Često je ponavljao “nema šanse“, dok su mu policajci postavljali pitanja o ubistvu njegovog brata od tetke i njegove porodice. Ono što je bilo primijetno je i da na spominjanje imena ubijenih nije pokazao ni trunku empatije – tvrdi izvor i dodaje da se sva petorica osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić u pritvoru nalaze u odvojenim ćelijama i da im je striktno zabranjen međusobni kontakt ili razgovor sa bilo kim osim sa braniocima.

Kako svjedoče stanovnici Moravca koji jako dobro poznaju Džonića, penzionisani vatrogasac se neposredno prije ubistva brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i njihove kćerke Lidije, potpuno promijenio.

Sagovornici sumnjaju da je do velike promjene u njegovom ponašanju došlo kada je Džoniću postalo jasno da se previše zadužio, što kod brata Gorana, što kod drugog brata od tetke, kao i kod braće Milošević u Moravcu, poznatih kao Jojke.

Jedan od mještana Moravca otkrio je i da bi moglo da se ispostavi da je Stefan, mlađi sin Gorana Džonića, naslućivao šta je njegov otac uradio, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh