Region

OVO JE NOVI MOGUĆI MOTIV UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ! Šokantni detalji u emisiji Jovane Jeremić – evo šta su braća zajedno uradila!

Razlog za ovakav monstruozan zločin ipak nije bio samo novac?!

Goran Đonić - Srbija danas

Goran Džonić je glavni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić za kojom se tragalo danima, sve dok u ataru sela Moravac nije pronađen zapaljen auto, a nedaleko odatle i zapaljena tijela Gorana, Gordana i Lidije, prenosi Srbija danas.

Na osnovu istrage i tragova do kojih je policija došla, dolazi se do zaključka da je glavni motiv ubistva bio novac, međutim Ratomir Antonović iz Centra za bezbjednost prokomentarisao je u emisiji Jovane Jeremić na TV Pinku, koji je još mogući motiv mogao da bude, da Goran Džonić likvidira brata od tetke, snahu i bratanicu.

On je tom prilikom rekao kako je jedan od mogućih motiva za izvršenje ovog zločina zapravo i ljubomora.

Kaže kako je Goran Džonić, koji je osumnjičen za ubistvo rođaka, imao novac, ali i da je volio takmičarski duh u porodici. Dodaje i da mu je možda smetao bolji društveni status Đokića.

– To može da se smatra dobrim motivom za izvršenje ovog krivičnog djela, pogotovu u manjim sredinama, porodični animozitet na toj relaciji da ste vi uspjeli, a brat nije, automatski vas mrzi jer imate više novca, imate bolji društveni status. Džonić je imao novac, ali je imao i taj takmičarski duh, želio je da se takmiči sa porodicom – rekao je Antović.

Nekadašnji šef odjeljenja za krvne delikte Žarko Popović Pop govori kako je u džaku sa novcem koji je policija pronašla, nađena i priznanica koju su potpisali Đokić i Džonić, kao i da je na njoj bio pečat mjenjačnice porodice Đokić.

– U tom džaku sa parama nađena je priznanica od 10 hiljada eura, koju je potpisao Džonić, Đokiću. Obojica su stavili potpise i čak pečat mjenjačnice je bio na toj priznanici. Postavlja se pitanje, kako to nije primijetio – rekao je Popović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh