Region

SVJETSKI MEDIJI PISALI O UBISTVU PORODICE ĐOKIĆ! Pogledajte na koji način su prenosili o jezivom masakru u Srbiji

I svijet je ostao šokiran monstruoznim ubistvom koje se dogodilo u Srbiji.

Goran Đonić - Srbija danas

Nije samo Srbija ostala zaprepašćena jezivim ubistvom tročlane porodice Đokić. Naime, strani mediji prenosili su ovaj slučaj od samog početka kada su pronađena spaljena tijela nesrećnih ljudi.

I svi su ostali u šoku…

Naime, kako su prenosili mediji iz regiona, ali i svjetski mediji (jedan od primjera možete pročitati OVDJE), tijela nesretne porodice Đokić spaljena su nakon što ih, do tada, pod nerazjašnjenim okolnostima neko nije svirepo ubio.

Danima su pratli šta se dešava, te detaljno prenijeli šta se sve dešava. Kada je slučaj bio na početku istrage, pratili su i prenijeli da je ubica najvjerovatnije bio u kolima koja je vozio Goran Đokić, sa Lidijom i Gordanom. (Više o tome možete pročitati OVDJE)

Kako su još ranije prenosili, dok teijla nisu ni pronađena, pratili su pomno šta se dešava u Srbiji povodom ovog zločina, te prenijeli trenutak kada je Goran Đokić posljednji put bio “viđen na mreži” na vajberu – Više o tome možete pročitati OVDJE.

Podsjetimo, Goran (57), Gordana (56) i njihova kćerka Lidija (25) ubijeni su s nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, najvjerovatnije dok su bili u svom automobilu na putu između Moravca i Aleksinca. Ubica je posle zločina njihova tijela spalio i zakopao ih na obližnjoj njivi. U selu Tešica, na 12 kilometara od tog mjesta, pronađen je i njihov automobil, koji je takođe bio spaljen. Porodica je juče sahranjena na seoskom groblju u Žitkovcu.

Goran Džonić, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu dvadesetpetogodišnju kćerku Lidiju, priznao je krivicu, ali se branio da on nije jedini izvršilac svirepog ubistva.

On je za saučesništvo optužio ljude iz aleksinačkog kriminalnog miljea braću K. M. (40) i A. M. (39), koji su sinoć uhapšeni. Mada su se u medijima pominjala imena još trojice navodnih izvršilaca i pomagača, uključujući i Goranovog sina, zvanično je potvrđeno samo hapšenje K. M. i A. M.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh