Region

“OSTAVLJAO TRAGOVE, MJEŠTANI GA OGOVARALI” Oglasio se inspektor – Džonić imao dobar plan, ali ovih PET GREŠAKA mu došlo glave

Novi detalji iz istrage, navodi se da je osumnjičeni Goran Džonić do samog hapšenja učestvovao u potrazi za ubicama, zbunjivao policajce i namerno skretao istragu.

Slučaj ubistva tročlane porodice Đokić ne prestaje da intrigira javnost.

Novi detalji iz istrage, navodi se da je osumnjičeni Goran Džonić do samog hapšenja učestvovao u potrazi za ubicama, zbunjivao policajce i namerno skretao istragu.

Inspektor u penziji Bratislav Timotijević izjavio je da je policija za veoma kratak rok uspela da pribavi dokaze koji će biti važn8i u daljem toku istrage.

– Kad smo se prvi put videli i razgovarali pre desetak dana bili smo svedoci da je istraga tek krenula. Za relativno kratak vremenski period policija je uspela da otkrije izvršioca, da dobije osnovanu sumnju, da pribavi biološke tragove i da obezbedi druge materijalne dokaze koji će biti veoma važni u daljem toku istrage. Zaista, odajem veliko priznanje trudu i radu policijskih službenika koji su učestvovali i učestvuju u ovom slučaju – Bratislav Timotijević, inspektor u penziji.

– Svi oni koji idealni zločini postoje, ne postoje. Kad tad se nešto pronađe i otkrije. Zna se šta se i ko je nešto uradio, ali ne mogu da se pribave dokazi. Mnogo je sada rasvetljenija situacija, u svakom slučaju da smo bili u krivu kad smo govorili da se radi o profesionalcu. Počinioc je dosta grešaka, dosta je tragova ostavio, mala je sredina, ljudi se znaju i ogovaraju, njegovo ponašanje, sve je to uticalo da možemo da sada imamo osumnjičenog. Ostaje na tome da vidimo da li će se pojaviti neki nov suizvršioc – objasnio je Timotijević, prenosi srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh