Region

“SITUACIJA JE OPASNA” – Nakon ubistva porodice Đokić mještani Moravca ne izlaze iz kuća – evo šta kažu

Glavnoosumnjičeni je Goran Džonić (59), brat od tetke ubijenog Gorana.

Porodica Djokić - Masa Bandjur, Privatna arhiva

Svirepo ubistvo porodice Đokić, Gorana, Gordane i njihove kćerke Lidije, iz Aleksinca, koje se dogodilo 26. septembra u ataru sela Moravac i dalje potresa javnost, prenosi Srbija danas.

Komšije i građani kod sela Moravac žive u strahu. Kako kažu, ovakav zločin se ne pamti, a oni koji nikada nisu zaključavali domove sada to čine i radije biraju da sjede kod kuće.

– Svašta se dešava, imamo i mi djecu. Situacija je opasna. Ovo se nije do sada dešavalo ovdje – ispričao je jedan čovjek.

Gospođa iz susjednog sela Nozrina sličnog je mišljenja.

– Nije nam svejedno, počeli smo da zaključavamo kuću, a nikada nismo – navela je ona.

Misterijom porodice Đokić bavi se i region.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh