Region

MAJKA UHAPŠENE BRAĆE JOJKI: Evo gdje su bili moji sinovi u noći ubistva

Milijana Đorđević, majka Konstantina i Kostadina Miloševića iz Moravca kod Aleksinca, kojima je juče određeno zadržavanje do 30 dana nakon što ih je Goran Džonić naveo kao svoje pomagače u zločinu ubistva tročlane porodice Đokić, kaže za Kurir da su njeni sinovi “nevini i da su za ubistvo saznali iz medija”.

– Moja deca su za zločin čula iz medija. Ljude za koje se sumnjiče da su navodno ubili nisu ni poznavali! Šokirani smo i mnogo uznemireni lažima koje čitamo o njima – kaže ona:

– Demantujemo apsolutno sve. Policiji smo dali dokaz, video-snimak sa naše nadzorne kamere, koji pokazuje vreme dolaska i odlaska mojih sinova tog dana kada su ubijeni Đokići. Stariji sin je bio s porodicom, dok je mlađi bio s devojkom, i oni su došli kući. Sve to je dokumentovano i nema dokaza protiv njih, sem reči tog Gorana Džonića.

Ona dodaje da su njeni sinovi nakon ubistva Đokića otišli u inostranstvo.

– Da su krivi, ne bi se vratili u Moravac da ih policija ispituje kao slobodne građane – kaže za Kurir majka braće Miloševića.

Podsetimo, Goran Džonić je posle hapšenja označio braću Konstantina i Kostadina Miloševića, koji su poznati po nadimku Jojke, kao svoje pomagače i kao osobe koje su ga naterale da počini zločin, a jednog od braće je označio i kao direktnog izvršioca trostrukog ubistva.

Međutim, Milijana Đorđević tvrdi da su im nadležni rekli da osim Džonićevog iskaza, oni nemaju druge dokaze protiv Miloševića.

Rekli su nam da su morali da im odrede jednomesečni pritvor kako bi se sve utvrdilo i istražilo. Ponavljam da moji sinovi nemaju veze sa ovim i da će se to lako dokazati – kaže majka i dodaje da im je ovim ukaljana čast.

Podsetimo, policija je i pre zvaničnog hapšenja Miloševića njih dvojicu pozivala na informativni razgovor.

– Oni su tada bili van zemlje, a na poziv policije su se uredno odazvali, dali izjave i pušteni su. Posle toga su ostali u Moravcu, da bi u petak bili ponovo uhapšeni, a juče im je i određen pritvor zbog sumnje da su počinili teško ubistvo – objašnjava izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh