Region

OPSADNO STANJE U MORAVCU – POLICIJA I DANAS ISPRED KUĆE DŽONIĆA! Goran prebacuje krivicu na druge, braća se prave da ništa ne znaju?!

Kako se saznaje, Stefan Džonić na današnjem saslušanju navodno je bio čudan, bahat i nadmen.

porodica Đokić - Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Policija se i danas nalazi u kući Gorana Džonića, koji je sa sinovima Stefanom i Milanom uhapšen zbog sumnje da je ubio brata od tetke Gorana Đokića (57), njegovu suprugu Gordanu (56) i njihovu dvadesetpetogodišnju kćerku Lidiju.

Navodno, on je ranije viđan u društvu braće Konstantina i Kostadina Milošević, koji su uhapšeni zbog ubistva Đokića i čije saslušanje traje upravo u Tužilaštvu.

Milan Džonić na saslušanju navodno nije odavao utisak kao da bilo šta zna o zločinu.

Podsjetimo, vlasnik mjenjačnice iz Aleksinca Goran Ðokić i njegove žena i kćerka ubijeni su u noći između 26. i 27. septembra, a njihova spaljena tijela nađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac. U četvrtak su lisice stavljene njihovom bliskom rođaku Goranu Džoniću, a juče su uhapšeni i njegovi sinovi Stefan i Milan. Na placu Stefana Džonića, koji je zaposlen u Vojsci Srbije, nađen je zakopan novac, otet od Ðokića.

Istražni organi ne saopštavaju dosadašnja saznanja i iskaze uhapšenih ali se nezvanično saznaje da u dosadašnjem ispitivanju prvouhapšeni Džonić pokušava da krivicu prebaci na preostale osumnjičene.

On pokušava da svoju ulogu u monstruoznom zločinu minimizira ne pričući da je otipovao Đokiće ali se vajda da je na to bio primoran. Na taj način optužio je i jednog policajca kojem navodno duguje veću svotu novca pa ga je navodno prisilio na učešće u zločinu.

Policajac je priveden, saslušan, podvrgnut poligrafu i kako se saznaje, ubrzo utvrđeno da nema nikakve veze sa zločinom.

Goranu Džoniću poslije osmočasovnog saslušanja u VJT Niš rješenjem sudije za prehodni postupak određen je pritvor do 30 dana. Prema zvaničnom saoptenju portparola, donijeta je naredba o sprovođenju istrage protiv G.Dž. i njegovih sinova S.Dž. i M.Dž zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili isto krivično djelo. Viši sud u Nišu im je svima odredio pritvor kako ne bi uticali na svjedoke, zbog visine kazne zaprijećene za ovo krivično djelo i uznemirenje javnosti, prenosi Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh