Region

OVO SU SINOVI GORANA DŽONIĆA KOJI SE SUMNJIČE DA IMAJU VEZE SA UBISTVOM: Milanu i Stefanu predložen pritvor od 30 dana

Goran Džonić je tokom prvog saslušanja upravo sinove okrivio za monstruozan zločin.

Goran Džonić - Screenshot

Braća Džonić, Milan i Stefan, sinovi Gorana Džonića su pored svog oca Gorana privedeni su pod sumnjom da imaju veze sa ubistvom porodice Đokić. Njima je kao i njihovom ocu predložen pritvor od 30 dana.

Stefan Džonić, jedan od dvojice sinova Gorana Džonića radi kao vojnik, dok je drugi Milan krenuo očevim stopama i zaposlen je kao vatrogasac.

Goran Džonić je tokom prvog saslušanja pokušao upravo sinove da okrivi za monstruozni zločin. Tada su obojica Goranovih sinova ispitani i obojica su prošli poligraf, nakon čega su pušteni.

Policija je tada već imala materijalne dokaze koji upućuju na to da je Džonić učestvovao u stravičnom, a pronađeno je i oružje kojim su Đokići ubijeni.

Podsjetimo, dio novca koji je kobne noći ukraden od Đokića pronađen je i zakopan u dvorištu Stefana Džonića, a prema sada poznatim informacijama Stefan je bio na terenu, prenosi Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh