Region

Žena kupila hljeb i krenula da ga sječe, a unutra je zateklo OVO!

Leskovčanka iz Ohridskog naselja pronašla je u hlebu nešto što liči na parče uglja, kojeg je kupila u jednoj od lokalnih prodavnica.

Hljeb s ugljem - Jugmedia.rs

Vlasniku tog objekta se nije obraćala znajući da on prodaje samo ono što dobije kao gotov proizvod, ali ni inspekciji, jer nije imala vremena.

– Kada sam isjekla hljeb, vidjela sam da se nešto nalazi u njemu, nisam znala šta je, bilo je pomalo vlažno i crno. Ličilo je na parče uglja, ali, opet, nisam sigurna da je ugalj jer materija nije bila u čvrstom stanju. Odmah sam bacila cijeli hleb, nismo smjeli da ga jedemo – priča anonimna Leskovčanka.

Kako navodi, neće se obraćati ni inspekciji, jer bi joj to odnijelo mnogo vremena.

Inače, proizvođač hljeba je jedna od većih srpskih kompanija sa ispostavom i u Leskovcu gdje se, saznajemo, hljeb s ugljenom i ispekao. Međutim, ni na jednom od dva telefona koje smo pronašli vezano za ljeskovačku pekaru, niko se nije javljao.

U svakom slučaju, kada sječete i lomite hljeb koji kupite, bilo kog proizvođača, obavezno obratite pažnju šta stavljate u usta, piše Jugmedia


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh