Region

Oglasio se Zoran koji je PRETUKAO Đokića i zbog toga robijao: Evo šta ima da kaže o UBISTVU porodice

Apsolutno nemam nikakve veze sa ubistvom Đokića, ističe Zoran.

Porodica Djokić - Masa Bandjur, Privatna arhiva

Zoran S. koji je odležao kaznu zbog prebijanja vlasnika mjenjačnice šipkom kaže da nema veze sa zločinom u Aleksincu.

– Apsolutno nemam nikakve veze sa ubistvom Đokića, svoj napad na Gorana sam odrobijao. Nikada mi ne bi palo na pamet da ih povrijedim.

Ovo kaže Zoran S. (53) iz sela u okolini Aleksinac, koji je odslužio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog prebijanja Gorana Đokića prije četiri godine.

Podsjetimo, policija je tokom istrage smrti Gorana, Gordane i Lidije Đokić ispitala više desetina građana, a među njima i ljude koji su vlasniku menjačnice navodno dugovali novac ili bili u sukobu sa njim. Tako se i došlo do Zorana S. koji je osuđen na tri i po godine zatvora jer je Đokića pretukao šipkom ispred mjenjačnice.

Tuča pred mjenjačnicom
– Do sada sam četiri puta ispitivan i to za samo nekoliko dana! Nemam veze sa ovom strahotom u Moravcu, svoj sam dug odslužio iza rešetaka. Policija me ispituje jer sam u ljeto 2017. godine pretukao Gorana ispred mjenjačnice. To je tačno, istukao sam ga, sve je trajalo samo dva minuta, a ja sam godine zbog toga proveo u zatvoru. Kada sam izašao na slobodu nije mi padalo na pamet da se sukobljavam sa njim – priča Zoran S.

Kako kaže, Gorana Đokića godinama nije vidio.

– Slabo odlazim u Aleksinac i nisam bio siguran ni da bih Đokića prepoznao da sam ga ponovo sreo. Zoran S. poslije izlaska iz zatvora posvetio se sječi drva, a kako kaže, vrijeme uglavnom provodi na planini Jastrebac.

Nije mu prijatno
– Mnogo radim i slabo se interesujem za dešavanja, a na televiziji sam vidio šta se dogodilo u Moravcu. Nije mi prijatno, to su strašne stvari i dešavaju se u mom kraju. Sa druge strane, upravo zbog toga sam i ispitivan, a nemam baš nikakve veze sa ubistvom, sve su oči bile uprte u mene jer sam već robijao zbog Gorana – navodi sagovornik.

Naš sagovornik navodi da on ni prije četiri godine nije imao namjeru da pretuče Đokića šipkom.

Metak nađen u glavi vlasnika mjenjačnice
Obdukcija tijela porodice Đokić završena je, a potvrdila je da su svi članovi porodice upucani.

– Gorana je hitac pogodio u glavu i projektil je tu i pronađen, Gordani je metak pokidao aortu, a upucana je i drugi put u glavu. Lćrka Lidija imala je povrede glave, ali joj je pucano i u lijevu stranu grudnog koša – rekao je izvor.

– Htio sam da se razračunam sa drugim čovjekom, Goran se našao tu, počeo da ga brani i ja sam ga pretukao, dok je taj drugi pobjegao. Našao se na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme.

Da podsjetimo, porodica Đokić nestala je 26. septembra kada su krenuli iz rodnog Moravca ka Aleksincu. Dva dana kasnije rođaci su prijavili nestanak, a zapaljeni auto i ugljenisana i zatrpana tijela pronađena su 2. oktobra.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh