Region

Muž i žena, Dejan (45) i Suzana (37) umrli od korone u istom danu, NISU BILI VAKCINISANI, ćerka preko noći ostala siroče

Muž i žena Dejan (45) i Suzana (37) iz Malog Crnića kod Požarevca, umrli su od korone u istom danu. Za sobom su ostavili ćerku (16), koja je preko noći ostala siroče.

Suzana je pre korone imala problema sa astmom, dok je Dejan bio potpuno zdrav. Oboje su imali višak kilograma i nisu bili vakcinisani.

Uprkos nadljuskim naporima lekara i sestara da u kovid bolnici u Batajnici, posle tronedeljne borbe, u noći između 26. i 27. septembra izgubili su život.

Razorena srećna porodica
Njihova porodična prijateljica Nela kaže za “Informer” da ne može da veruje kako je jedna srećna porodica razorena preko noći.

– Dejan i Suzana su bili predivni ljudi i uz to izuzetno vredni. Držali su prodavnicu hrane i trudili se da njihovoj ćerki ništa ne fali. I ona je dobra i ozbiljna devojka, koja je upisala ekonomsku školu kako bi jednog dana radila u trgovini i nastavila da vodi porodični posao. Ovaj opasni virus prvo je dobila devojčica, pa od nje majka Snežana a potom otac Dejan. Svi smo se nadali da neće biti ništa ozbiljno jer su oni generalno zdravi ljudi, osim što su oboje bili gojazni i što je suzana imala astmu, ali ju je držala pod kontrolom.

Međutim, situacija je počela da se komplikuje. Prvo je Dejan primljen 31. avgusta u bolnicu u Požarevcu, a potom 2. septembra i Snežana. Nadala sam se da će se uz terapiju tu oporaviti, ali stanje im se pogoršalo 15. septembra su oboje prebačeni u kovid bolnicu u Batajnici – priseća se Nela.

Ona dodaje da je tek pošto su supružnici stavljeni na kiseonik shvatila ozbiljnost situacije.

– U bolnici u Batajnici oboje su bili na kiseoniku i tada sam shvatila koliko im je stanje ozbiljno. Nadala sam se da će uspeti da se izvuku i da će izbeći respirator jer su mladi i jaki ljudi. Sestre i lekari dali su sve od sebe da ih spasu i ta borba trajala je sve do 26. septembra kada su oboje umrli. Bila sam u potpunom šoku, nisam mogla da verujem da ipak nisu izdržali…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh