Region

“BILO JE NEOPHODNO UKLONITI SVE SVJEDOKE” – Bjelivuk otkrio mogući motiv ubistva / Uspjeh u poslu ih koštao života

Miloš Miša Bjelivuk (75), koji je na robiji širom svijeta bio 13.000 dana i pobjegao čak iz sedam zatvora u Švajcarskoj, zbog čega je dobio nadimak Kralj bjekstva za TV Pink je govorio o ubistvu porodice Đokić koja je potresla javnost u Srbiji.

– Mislim da je Đokić pretjerao u biznisu i to je došlo do ušiju onih kojima treba novac, a oni su spremni na sve. Mislim da je on to pokrenuo – rekao je Bjelivuk.

Kako je naveo, ubice su poznavale nekoga iz porodice Đokić ili onoga ko je tipovao porodicu.

– Zbog toga je bilo neophodno ukloniti sve svjedoke – rekao je Bjelivuk.

Porodica Đokić je ubijena sa nekoliko hitaca iz vatrenog oružja u grudi i glavu, najvjerovatnije dok su bili u svom automobilu “pasat” na mračnom putu u selu Moravac. Ubica je nakon toga njihova tijela spalio i sakrio u rupi na napristupačnoj njivi.

Na 12 kilometara od tog mjesta, u selu Tešica, policija je pronašla i njihovo vozilo, koje je takođe bilo spaljeno. Poslije velike policijske potrage pronađeni su šest dana od nestanka. Vjeruje se da su Đokići ubijeni iz koristoljublja i da je u zločinu učestvovao neko ko jako dobro poznaje ovo porodicu i njihove navike, prenosi Pink.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh