Region

Otac trudnice preminule od korone, vijest o kćerkinoj smrti primio u bolnici

Bojan, otac Jovane Petrović (21), preminule trudnice iz Knjaževca, također obelio od koronavirusa, za kćerkinu smrt saznao je u COVID bolnici u Kruševcu.

trudnica Jovana , smrtovnica - Facebook

Prema riječima njenih poznanika, Jovana se dan pred smrt čula sa prijateljima kada je zvučala zabrinuto za svoje zdravstveno stanje.

“Priča se da je prijateljima kazala da se plaši za sebe, i to baš dan prije nego što je preminula. Vjerovatno je osjećala neke tegobe, čim je tako nešto saopštila prijateljima. Koliko znamo, i otac joj je bolovao od korone i bio je u kruševačkoj bolnici, gdje je i čuo da mu je kćerka preminula”, kažu mještani, prenosi Blic.

“Umjesto da pravi svadbu, njen verenik Miloš će sada morati da sprema sahranu za svoju vjerenicu i dva nerođena deteta. Velika je to bol”, pričaju Knjaževčani.

Jovanin otac Bojan je zaposlen u fabrici Mobi koja pravi nameštaj. Knjaževčani ističu da je uskoro Jovana trebala da se uda za svog verenika Miloša.

Ova trudnica je u UKC Niš primljena 2.oktobra u četvrtom mjesecu trudnoće i nosila je blizance.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh