Region

POZNATO KADA SAHRANJUJU ĐOKIĆE – Oglasio se Gordanin brat: “Tijela uzimamo danas, bit će kod Goranove majke!”

Porodica Đokić, Goran, Gordana i njihova kćerka Lidija, biće sahranjeni sutra u 13 časova na groblju u Žitkovcu, potvrdio je za Kurir Novica Aritonović, Gordanin brat.

Porodica Đokić - Kurir.rs/Marko Smiljković, Tanjug/TV ZONA PLUS, Informer.rs/D.K.

Podsjetimo, Đokići su nestali u nedjelju noću kada su iz Moravca krenuli ka Aleksincu. Šest dana kasnije, u subotu, pronađen je njihov zapaljeni “pasat” u selu Tešica, a nekoliko sati kasnije i njihova tijela u blizini divlje deponije u Moravcu.

Sahrana će se održati sutra u 13 sati. Tijela ćemo preuzeti danas, sve organizovati. Prenoći će u Moravcu, kod Goranove majke, ispratit ćemo ih kako dolikuje – rekao je vidno potreseni Aritnović i dodao:

Učitelj sam po profesiji, učim djecu da budu dobra, a eto šta sam dočekao, da monstrumi koji ovakve stvari rade budu na slobodi – kroz suze je rekao Gordanin brat, prenosi Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh