Region

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŠEJLE (19) PREDAO SE POLICIJI: U bjekstvu bio 4 dana!

Ilir Đokaj (28) osumnjičeni za ubistvo nevjenčane supruge Šejle Bakije (19) i ranjavanje njenog oca Šabana Bakaji (42) predao se policiji nešto posleij ponoći u pratnji advokata Srđana Lješkovića.

Ilir Đokaj - Novi

Đokaj se predao nakon skoro četiri dana bjekstva, koliko je policija tragala za njim. On je nakon zločina na Karabuškom polju u četvrtak 30. septembra, u dvorištu porodice Bakija, pobjegao i skrivao se.

Đokaja će tokom dana saslušati u Višem državnom tužilaštvu, tužilac Ana Radović.

Zbog svirepog ubistva, koje je šokiralo javnost Crne Gore, reagovali su svi predstavnici političkih partija, tražeći od nadležnih organa da privedu pravdi počinioca, ali i da se agilnije uključe u prevenciju nasilja nad ženama, kako se slični slučajevi ne bi ponavljali.

Povodom ovog slučaja, u Tuzima je juče održan protest građana sa kojeg je traženo od Uprave policije, Ministarstva unutrašnjih poslova i potpredsjednika Vlade za bezbednost Dritana Abazovića pokretanje hitne istrage o ovom slučaju nasilja nad ženama, koje je završilo tragičnim gubitkom mladog života, uprkos činjenici da je nasilje prijavljivano policiji i pravosuđu.

Osumnjičeni Đokaj od ranije je poznat policiji, a 25. avgusta, Šejla ga je prijavila zbog uznemiravanja i prjetnji, ali je on zbog toga samo prekršajno kažnjen. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh