Region

EVO DA LI JE PRONAĐENA KESA SA NOVCEM IZ AUTOMOBILA: Isplivali novi detalji – zbog ovoga su ubijeni?!

Mladen Mijatović je objasnio da sve ukazuje da su ubice poznavale dobro taj kraj i teren, i da su tako izbjegli nadzorne kamere, te da su uvjerene da su uspjele da zataškaju novac.

porodica Đokić - Nova.rs

Dosadašnji tok istrage trostrukog ubistva kakav Srbija ne pamti pokazuje da bi motiv mogao biti koristoljublje.

– Goran Đokić je kao vlasnik mjenjačnice uvijek sa sobom nosio određenu količinu novca i to je jedan od glavnih pravaca kada je u pitanju ispitivanje motiva – navodi novinar Mladen Mijatović.

– Novac za sada nije nađen. Nezvanično, novac koji je Đokić nosio u automobilu nije nosio u kesi, već u kasi. Sumnja se da su upravo zbog toga bili meta – dodaje on.

Mijatović je objasnio da sve ukazuje da su ubice poznavale dobro taj kraj i teren, i da su tako izbegli nadzorne kamere, te da su uvjerene da su uspjele da zataškaju novac.

Podsetimo, spaljena tijela porodice Đokić, za kojom se tragalo danima, Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) pronađena su u subotu u ataru sela Moravac kod Aleksinca u potpuno neprepoznatljivom stanju.

Tri tiela su, nakon što su spaljena, bačena u jamu, a potom su prekrivena daskama. Tijelo muškarca identifikovano je na osnovu otiska prsta, dok je tijelo žene identifikovano po narukvici. Mjesto gdje su tijela pronađena od samog sela nalazi se na oko tri do četiri kilometara. Đokići su, kako se sumnja, ubijeni iz koristoljublja, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh