Region

JEZIVO! Ovako izgleda spaljeni automobil porodice Đokić: Užasan prizor u šipražju

Policija i od jutros češlja teren na području Aleksinca u potrazi za dokazima koji bi mogli da otkriju ko je i kako ubio tročlanu porodicu.

Policija - Insajder/Novak Đurović

Nakon petodnevne potrage i šestodnevnog nestanka pripadnici MUP Srbije juče su u ataru sela Moravac pronašli tri tijela nestale porodice Đokić iz Aleksinca, piše Srbija danas.

Podsetimo, juče je, pre pronalaske tijela, pronađen i njihov automobil koji je spaljen.

Policija i od jutros češlja teren na području Aleksinca u potrazi za dokazima koji bi mogli da otkriju ko je i kako ubio tročlanu porodicu Đokić.

Kako kaže izvor iz istrage, policija sa pravom sumnja da ovaj stravičan zločin nije djelo jednog čovjeka, već, vrlo moguće, organizovane grupe.

Sumnja se da je ubica imao jednog, a vrlo moguće, i više pomagača.

Evidentno je da je stravičan zločin počinio neko ko dobro poznaje teren, s obzirom na gdje su pronađena tijela i vozilo.

Kako se vidi na snimku, automobil je potpuno izgorio u plamenu, a ne zna se čak i da li su u njemu bili mobilni telefoni oca i kćerke, koji su svirepo ubijeni.

Naime, vozilo je toliko uništeno da je gotovo nemogće golim okom vidjeti bilo kakav trag.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh