Region

Da ne povjerujete: Pijani muškarac satima s policijom tražio sebe

Beyhan Mutlu (50), koji se smatrao nestalim u Turskoj, slučajno se pridružio potrazi za samim sobom.

potraga Turska - Twitter

Satima je s policijom i društvom tražio sebe prije nego što je shvatio da je zapravo potraga za njim, pišu turski mediji. prenosi “Radiosarajevo“.

“Satima je tražio sebe, pretpostavljajući da je potraga zbog nekog drugog”, pišu mediji.

Prema izvještaju tamošnjih lokalnih medija, Beyhan je bio vani na piću sa svojim prijateljima u trenutku kada je zalutao u obližnju šumu i nije se vratio. Zabrinuti za njega, njegovi prijatelji upozorili su vlasti koje su potom organizirale potragu.

Kada su čovjeka proglasili nestalim, vlasti su tragale za njim u obližnjim četvrtima, a misiji se pridružila i grupa volontera. Satima su dozivali njegovo ime kada se odjednom oglasio čovjek kojeg traže.

“Koga tražimo? Ja sam ovdje”, rekao je čovjek koji je navodno bio pod utjecajem alkohola.

Nije jasno kako se Beyhan našao u ovoj potrazi ni kako njegovi prijatelji nisu shvatili da im je sve vrijeme bio “pred nosom.”

Policija ga je otpratila do njegove kuće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh