Region

Otac koji je ubio troje djece prebačen na psihijatriju

OTAC osumnjičen za ubojstvo troje djece u zagrebačkim Mlinovima uz pratnju policije prebačen je u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče na daljnju obradu, potvrđeno je iz KBC-a Sestre milosrdnice za N1.

Harald Kopitz - Index

“Muška osoba dovedena u KBC Sestre milosrdnice u pratnji policije u noći 25. rujna 2021. upućena je na daljnju obradu u Psihijatrijsku bolnicu Vrapče danas u kasnim popodnevnim satima”, navodi se u priopćenju koje potpisuje Davor Vagić, ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice.

Ugušio djecu pa se pokušao ubiti
Podsjetimo, u subotu oko 2 sata u stanu u zagrebačkim Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objave na društvenim mrežama, pronađeno je troje najvjerojatnije ugušene djece i njihov 56-godišnji otac koji je pokušao počiniti samoubojstvo te je prevezen na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica. prenosi “Index“.

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh