Region

Policajci koji su pronašli mrtvu djecu dobit će stručnu pomoć: “Doživjeli su traumu”

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je u noćnim satima pronašla troje ugušene djece i njihova oca koji je pokušao počiniti samoubojstvo.

index

Otac je ugušio troje djece, blizance u dobi od sedam godina i dječaka u dobi od četiri godine. Nakon toga je pokušao ubiti i sebe.

Policija je objavila detalje zločina.

“Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece, dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.”

“Nismo imali saznanja o problemima”
Policija je u 14 sati dala kratku izjavu o zločinu.”Policijski službenici zaprimili su dojavu o naznaci samoubojstva. Dolaskom na mjesto događaja u stanu je zatečen muškarac narušenog zdravstvenog stanja i troje djece koja nisu davala znakove života. Potvrđeno je da se radi o nasilnoj smrti, a građaninu je pružena liječnička pomoć te se nalazi na hospitalizaciji u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica”, rekla je Nikolina Grubišić Požar.

“Nismo imali saznanja o nekim problemima niti je prije bilo intervencija u toj obitelji od strane policije”, dodala je,piše Index

“Kao majka i roditelj te policijski službenik iskazujem iskrenu sućut majci i široj rodbini. Policijskim službenicima će biti pružena stručna pomoć jer se radi o vrlo traumatičnom događaju”, rekla je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh