Region

Teška prometna kod Daruvara, poginuo bračni par, motociklom udarili u srnu pa u auto

VEČERAS je u teškoj prometnoj nesreći u Končanici kod Daruvara poginuo bračni par.

nesreća u Hrvatkoj - mojportal

Kako javlja MojPortal, motociklist u dobi od 49 godina i njegova supruga od 42 godine poginuli u nesreći koja se oko 19:20 dogodila u Končanici kod kućnog broja 61.

40 minuta pokušavali vratiti ženu u život, nisu uspjeli
Do nesreće je došlo kada je motocikl virovitičkih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji muškarac udario u srnu na cesti kod kućnog broja 62 u Končanici. Nakon udara u srnu, izgubio je nadzor nad motociklom i prešao u prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera i sudario se s osobnim automobilom marke Opel Corsa daruvarskih registracija u kojem je bilo dvoje putnika.

Liječnici daruvarske Hitne pomoći, koji su odmah stigli na mjesto nesrećen su 40 minuta reanimirali 42-godišnju suvozačicu, no nažalost, ozljede su bile preteške, navodi MojPortal.

Dvoje iz Opela prevezeno u bolnicu
U nesreći je ozlijeđeno i dvoje ljudi iz Opela Corse, koji su vozilom Hitne medicinske pomoći iiz Grubišnog polja prevezeni u bolnicu. Prema prvim informacijama, oni srećom nisu životno ugroženi.

Na terenu su i policajci iz Daruvara koji obavljaju očevid, a na mjesto nesreće došao je i načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibor Čajsa. Promet je zbog očevida na tom dijelu ceste obustavljen. Očevidom rukovodi zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh