Region

Legendarni Ćiro prošetao ulicama Zagreba i pozirao s prolaznicima

Blažević je uvijek raspoložen za poziranje, neobavezan razgovor s poznatim i nepoznatim prolaznicima, a tako je bilo i ovog puta

Ćiro u Zagrebu - Pixsel

Legendarni selektor BiH i proslavljeni stručnjak, Miroslav Ćiro Blažević, u posljednje vrijeme zabrinuo je sve izjavama da je veoma bolestan i da bije bitku s teškom bolešću već godinama, a njegov sin je potvrdio da trener svih trenera ide na terapije radiovalovima, te se odavno lošije nije osjećao.

Čini se kako ipak nije sve tako crno i kako se njegovo zdravlje u međuvremenu popravilo. Ćiro je snimljen jučer kako šeta ulicama Zagreba, kao i uvijek elegantno obučen i sa cigarom u ruci.

Ćiro je uvijek je raspoložen za poziranje, neobavezan razgovor s poznatim i nepoznatim prolaznicima, a tako je bilo i ovog puta, što su Zagrepčani, naravno, iskoristili. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh