Region

Od danas u Crnu Goru samo uz Covid potvrdu

Prema novim uslovim u Crnu Goru mogu ići i osobe koje posjeduje negativan PCR test koji nije stariji od 72 sata ili pozitivan PCR test koji je stariji od 14 i nije stariji od 180 dana

Crna Gora

U Crnu Goru će od danas moći da uđu samo osobe koje ispunjavaju uslove iz Nacionalne digitalne Covid potvrde, pišu Vijesti.me.

Shodno tome u Crnu Goru od danas mogu ući osobe koje ispunjavaju uslov da je prošlo 14 dana od kada su potpuno vakcinisane.

U Crnu Goru mogu ući i osobe koje ispunjavaju uslove da je prošlo 14 dana od imunizacije vakcinama koje se daju u jednoj dozi.

Prema novim uslovim u Crnu Goru mogu ući i osobe koje posjeduju negativan PCR test na Covid koji nije stariji od 72 sata ili pozitivan PCR test koji je stariji od 14 i nije stariji od 180 dana.

U Crnu Goru mogu ući i osobe koje posjeduje negativan brzi antigenski test koji nije stariji od 48 sati,piše Avaz

Državljani Crne Gore i stranci sa privremenim boravkom koji ne ispunjavaju nijedan od propisanih uslova se upućuju u izolaciju koju je moguće prekinuti PCR testom koji je negativan šestog dana od prelaska granice.

U Crnu Goru bezuslovno ulaze osobe mlađe od 18 godina i crnogorski državljani i stranci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh