Region

U supružnike ispaljeno najmanje pet hitaca, muž krvav izašao po pomoć

Zbog sumnje da je pucao u bračni par, policija je uhapsila D.V. (65), kod kojeg je i pronađeno oružje za koje se vjeruje da je korišćeno u krvavom obračunu

pucnjava - Telegraf

U pucnjavi koja se dogodila danas u beogradskom naselju Zemun, u ulici Cara Dušana ranjeni su V. K. (67) i M. K, piše portal Telegraf.rs.

Zbog sumnje da je pucao u bračni par, policija je uhapsila D.V. (65), kod kojeg je i pronađeno oružje za koje se vjeruje da je korišćeno u krvavom obračunu.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Telegraf, D.V. je živio u kući koja je u vlasništvu bračnog para u koje je danas pucano. Navodno je pucnjavi prethodila svađa, ali detalji još nisu poznati.

Prema svjedočenjima očevidaca, povrijeđeni muškarac je sav krvav izašao na ulicu da potraži pomoć. Ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći i policije.

Povrijeđeni supružnici hitno su prevezeni u bolnicu. Žena je upucana u stomak i nogu, dok je muškarac dva puta pogođen u grudi i jednom u stomak. prenosi “Avaz“.

U toku je njihova dijagnostika i nije poznato u kakvom su stanju.

Žena koja radi u neposrednoj blizini kazala je da je jutros vidjela bračni par i da je sve bilo u redu.

– Čula sam pucnje, ali sam mislila da su petarde. Šta se dogodilo saznala sam tek kada je došla policija – kazala je ona.

Na licu mjesta je više vozila policije, ali nikom nije dozvoljeno da priđe mjestu zločina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh