Region

Preminula još jedna doktorica od korone

Doktorica Milena M. Martinović (60), specijalista psihijatrije u Domu zdravlja u Bogatiću, preminula je u COVID bolnici u Batajnici kod Beograda zbog komplikacija usljed infekcije koronavirusom.

Milena M. Martinovic - telegraf

U Bogatiću i šire poznata i omiljena doktorica od 2005. godine je posvećena očuvanju i unapređenju mentalnog zdravlja kao ljekar u psihijatrijskoj službi Doma zdravlja, prenose srbijanski mediji.

Posljednjih deset godina radila je i kao profesor zdravstvene kulture u Mačvanskoj srednjoj školi, gdje je mladima prenosila svoje bogato iskustvo iz zaštite mentalnog zdravlja, higijene, prve pomoći i bolesti zavisnosti.

Autor je brojnih zapaženih tekstova iz oblasti psihijatrije koji su objavljivani na elektronskim portalima i lokalnoj štampi. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh