Region

Na Krku poginulo dijete, palo je s gradskih zidina

U nedjelju navečer dogodila se tragedija na Krku. Jedanaestogodišnji dječak pao je s gradskih zidina na oštre na stijene.

Krk - Novi.ba

U gradu Krku je u nedjelju navečer, oko 19 sati, 11-godišnji dječak pao s gradskih zidina na oštre stijene, na nepristupačni dio obale. U padu je teško ozlijeđen.

U PU primorsko-goranskoj doznajemo da se radi o češkom državljaninu. Dijete su, nakon što je izvučeno sa stijenja, preuzeli djelatnici hitne pomoći. Reanimirano je je i prevezeno u KBC Rijeka.

“Dijete je u noći, oko 3 sata, u bolnici podleglo ozljedama”, potvrdila je za DNEVNIK.hr glasnogovornica PU primorsko-goranske Svemirka Miočić.

Zidine s kojih je dijete palo su jedan od najposjećenijih i najpopularnijih vidikovaca koju posjetitelji grada Krka obilaze tokom cijele godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh