Region

Đukanović: Krivokapić da održi jučerašnje obećanje i osudi pokušaj velikosrpskog pokoravanja Crne Gore

Pozivam sve građane Crne Gore, svih vjera i nacija i političkih opcija, kao što sam to uvijek činio, da zajedno doprinesemo očuvanju mira, stabilnost i multietničkog sklada, da odgovorno zaštitimo život i zdravlje svakog građanina, kao i pravo na različitost, kao naše najveće bogatstvo, kazao je predsjednik Milo Đukanović.

Milo Đukanović - Fokus

“Naravno i da nepokolebljivo zaštitimo slobodu, suverenost i dostojanstvo Crne Gore i njenog naroda.

Pozivam i premijera Zdravka Krivokapića da ne insinuira, da održi obećanje koje je dao juče da Vlada garantuje sigurnost svima, preuzimajući odgovornost na sebe za sva dešavanja, pošto Vijeće za nacionalnu bezbjednost kojim je predsjedavao nije zabranilo javna okupljanja, prenosi antenam.

I da već jednom, nakon kontinuirane medijsko političke torture i nipodaštavanja iz Beograda i naše države i njega lično, kao čovjek, intelektualac i premijer osudi pokušaj velikosrpskog pokoravanja Crne Gore i beskompromisno stane u njenu odbranu”, naveo je Đukanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh