Region

Vučić: Nisam donio odluku o odlasku u Crnu Goru na ustoličenje mitropolita Joanikija

Naš je posao da vodimo računa o interesima našeg naroda, da ne izazivamo tenzije, rekao je Vučić

Aleksandar Vučić - RTS.rs

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da još nije donio odluku hoće li 5. septembra prisustvovati svečanosti ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju.

– Nisam donio odluku o odlasku u Crnu Goru na ustoličenje mitropolita Joanikija. To ćemo saopštiti 2. ili 3. septembra. Naš je posao da vodimo računa o interesima našeg naroda, da ne izazivamo tenzije – rekao je Vučić, prenosi B92.

On je rekao da želi mnogo uspjeha mitropolitu Joanikiju i patrijarhu Porfiriju “na njegovom svetom putu”, a “našem vjernom narodu” u Crnoj Gori “dobru i bolju budućnost”.

Ustoličenje mitropolita Joanikija planirano je za 5. septembar na Cetinju, a predsjednik Srbije je dobio zvaničan poziv da prisustvuje ceremoniji. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh