Region

Erdogan stigao na Cetinje, dočekao ga Milo Đukanović

Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan doputovao je u zvaničnu posjetu Crnoj Gori, a na Cetinju ga je dočekao predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

Erdogan stigao na Cetinje, dočekao ga Milo Đukanović - Agencije

Erdogana je po dolasku u Crnu Goru na podgoričkom aerodromu dočekao potpredsjednik Vlade Dritan Abazović. On je poželio dobrodošlicu turskom predsjedniku kojem je ovo prva zvanična posjeta Crnoj Gori.

Dočeku u Golubovcima, uz Abazovića, prisustvovali su i ambasador Crne Gore u Ankari Periša Kastratović, šef Državnog protokola Simeun Raonić i šef Kabineta Predsjednika Crne Gore Miodrag Radović, prenose vijesti.me.

Tokom posjete Erdogan će se sastati i s predsjednikom Skupštine Aleksom Bečićem i predsjednikom Vlade Zdravkom Krivokapićem. Planirana je i posjeta Nizamskoj džamiji i Medresi Mehmet Fatih koje se nalaze u Tuzima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh