Region

Objavljen snimak napada Bjelogrlića na Antonijevića

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je rano jutros jer je oko četiri ujutru u niškom hotelu “Ambasador” s leđa napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu.

Dragan Bjelogrlić - Screenshot

Na snimku se vidi kako Bjelogrlić prilazi Antonijeviću i napada ga.

Prema pisanju Objektiv.rs, Antonijević je u trenutku napada sjedio sa Vladimirom Kecmanovićem, urednikom kulturne rubrike na RTS, koji je i svjedok ovog nemilog događaja.

Nakon privođenja Bjelogrlića, policija ga je podvrgla testiranju na narkotike kako bi se utvrdilo da li je u trenutku napada bio pod dejstvom opijata.

Bjelogrlić je Antonijevića napao i vikao mu:

“Je*ala te Dara iz Jasenovca”!, kako piše Objektiv.

Podsjetimo, Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a nedavno je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film “Jesen samuraja”.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome “da bi moglo da se zaradi 100 soma”, a u mailu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija.

Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh