Region

VELIKA TRAGEDIJA: Dječak skočio sa mosta…

On je naočigled preko pedesetak turista preskočio ogradu i skočio sa najvećeg luka mosta visine od oko 180 metara.

Most Pljevlja - Slobodna-Bosna

Dječak (13) iz okoline Pljevalja, na očigled brojnih turista, skočio je danas oko 16.30 časova sa mosta u Đurđevića Tari, javio je PV portal.

On je naočigled preko pedesetak turista preskočio ogradu i skočio sa najvećeg luka mosta visine od oko 180 metara.

Prema informacijama PV portala, sat prije tragedije majka dječaka prijavila je njegov nestanak Centru bezbjednosti Pljevlja.

Potraga za tijelom dječaka, koji je živio u jednom selu na domak Pljevalja, je u toku, a nakon završetka potrage CB Pljevlja će se oglasiti zvaničnim saopštenjem.

Ovo je drugi put, u poslednjih dvadesetak dana, da mlade osobe iz Pljevalja tragično okončaju svoj život skokom sa mosta u Đurđevića Tari. Dvadesetogodišnja G.M 27. jula oko 20 časova skočila je skoro sa istog mjesta. Dan nakon toga njeno tijelo pronađeno je na obali rijeke Tare, u blizini Manastira Svetog arhangela Mihaila. prenosi “Slobodna-bosna“,


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh