Region

Porodica zaboravila kćerku na benzinskoj stanici kod Niša, policija je pronašla

Nesvakidašnji događaj odigrao se 7. augusta nešto prije 8:00 sati ujutro.

Policija - Insajder/Novak Đurović

Policija je zbrinula djevojčicu iz Turske koju su roditelji zaboravili na benzinskoj pumpi u blizini Niša, na dionici autoputa Niš-Beograd.

Djevojčica (14) je ostala sama na pumpi nakon što su njeni roditelji napravili pauzu, na povratku iz domovine u zapadnu Evropu.

“Roditelji su na pumpi napravili pauzu, a djevojčica i dječak su spavali na zadnjem sjedištu. Tokom njihovog odsustva djevojčica se probudila i izašla iz vozila, krenula je da potraži roditelje, ali su se mimoišli”, saznaje agencija Beta iz nezvaničnih izvora.

Prema riječima sagovornika, roditelji su nastavili put, ne primjetivši da njihova kćerka nije u vozilu.

Otkrili su da djevojčica nije sa njima tek oko Lapova kada se dječak probudio i rekao da je nestala.

“Uplašeni roditelji otišli su do Policijske stanice u Lapovu, a policajci otuda alarmirali nišku policiju. Djevojčica je pronađena kako sjedi na klupi na benzinskoj stanici. Kod sebe je imala pasoš tako da nije bilo sumnje da se radi o djetetu za kojim je porodica tragala”, kazao je sagovornik.

Nesvakidašnji događaj odigrao se 7. augusta nešto prije 8:00 sati ujutro.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh