Region

OVO JE MLADIĆ (23) KOJI SE UTOPIO NA DRINI: Odjednom je propao u dubinu – bezuspješno pokušavali da ga izvuku

Mladić Petar Stojanović (23) iz Kragujevca, utopio se na Drini juče u vikend naselju Vasin šib u Crnoj bari.

Petar Stojanović - Screenshot

Kako se saznaje, nesrećni mladić se šetao rijekom i odjednom propao u dubinu. Na obali je u tom trenutku bio veliki broj ljudi koji su se uspaničili, a pojedini su skočili u vodu pokušavajući da spasu mladića, međutim bezuspješno.

– Čuli smo da je slučajno upao u Drinu i da nije mogao da se izbori sa brzinom rijeke. Brza je voda i hladna, možda ga je presjeklo – kažu mještani i dodaju da je nesretni mladić radio kao varilac.

– Navodno priča se po selu da je bio problematičan, sklon alkoholu, a neki kažu i da se navodno i drogirao. Volio je i da se skida, sve u svemu čudan mladić – kažu oni.

Inače, pripadnici Ronilačkog kluba iz Sremske Mitrovice su kobnog dana, poslije više od sat vremena pretraživanja korita rijeke pronašli tijelo mladića nedaleko od mjesta gde se utopio, prenosi “Srbija danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh