Region

Bryantova udovica sa porodicom stigla u Dubrovnik: Ovdje je prekrasno

Udovica Kobea Bryanta, Vanessa, ispunila je želju kćeri Nataliji (18) i stigla na odmor u Dubrovnik, koji im je poznat zbog hit-serije Igra prijestolja, snimane u tom gradu.

porodica Bryant - Instagram

Uz nju, na odmoru je porodica Paua Gasola, koji trenutno sa Španjolskom “lovi” medalju u Tokiju na Olimpijskim igrama, prenosi Vecernji.

Svi zajedno dive se ljepotama Dubrovnika, što se može vidjeti prema objavama na Instagramu. Inače, Natalia je trebala posjetiti “grad Igre prijestolja” u srednjoj školi, ali zbog pandemije koronavirusa put je otkazan i izgubila je priliku na taj način doći u Hrvatsku.

Sad se to ispravilo i porodica tragično poginulog i neprežaljenog Kobea, jednog od najvećih košarkaša u historiji, uživa zajedno. prneosi Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh