Region

ANĐELA, MOLIM TE JAVI SE AKO OVO PROČITAŠ: Riječi majke nestale djevojke kidaju dušu, PETI dan kako je nema, izašla je bosa

Anđela Bežanović (28) iz Borče (Srbija) nestala je u ponedjeljak i tada joj se izgubio svaki trag.

Anđela Bežanović - FACEBOOK/SCREENSHOT/VESNA SARA TASIĆ

Vesna Tasić, majka nestale Anđele od kako joj je ćerka nestala, preko društvenih mreža je moli da se pojavi. Ona objavljuje srcecepajuće statuse, kao i slike sa kćerkom dok je bila mlađa.

Anđele nema već pet dana, a takođe nema nikakvih novih informacija, od kako ju je nadzorna kamera ispred njenog stana snimila u ponedeljak ujutro.

“Peti dan kako nema moje Anđele. Ne javljaju mi ništa o njoj. Ne mogu sjediti i čekati. Moram je tražiti, bilo gdje. I molim je, ako slučajno ovo pročita, neka mi se javi. Samo da znam da je dobro. Molim takođe sve vas, ako ste je vidjeli, ako ste čuli nešto o Anđeli, javite mi. Kontakt telefon – 063 809 34 69 – Majka”, napisala je Vesna u posljednjoj objavi.

Ona je i prethodnih dana pisala tužne statuse tražeći kćerki da se javi ako pročita objavu.

“Osvanuo je i četvrti dan. Anđela još uvijek nije pronađena. Nema je nigdje, nedostupna je. Ali, ja se nadam svaki minut da će mi se javiti. Vjerujem da hoće. Ako je u mogućnosti…”, napisala je majka Anđele na Fejsbuku.

Majka je objavila i sliku na kojoj grli kćerku uz riječi: “Želim da te opet zagrlim, Anđela”.

Anđela je posljednji put viđena na video snimku koji su zabilježile nadzorne kamere ispred njenog stana.

“Anđelin muž je rekao da je izašla iz stana u ponedjeljak 26. jula, a to su zabilježile i nadzorne kamere. Na video snimku se vidi da je Anđela izašla iz zgrade u 6:10 ujutru”, rekla je Vesna za domaće medije.

Majka je u subotu prijavila nestanak kćerke policiji, koja je prema pisanju medija dobila i odobrenje da prođe kroz njen listing poziva. Porodica kaže da je Anđela bila potpuno posvećena sinu i ranije se ovakve stvari nisu događale.

Majka je objavila i šta je Anđela imala na sebi, a kako je napisala ona je izašla bosa.

“Anđela Bežanović je nježna djevojka, ima 28 godina, visoka 165 cm, oko 54kg, svijetlosmeđe, pepeljaste kose srednje dužine, tamnobraon izrazitih očiju. Jednostavna je, skromna, tiha. Između pet i sedam ujutru, 26. jula, izašla je iz stana u Borči, u ulici 1. Maja, bosa, u plavom teksas šorcu i (bijeloj ili šarenoj) majici. Ponijela je samo mali ženski ranac boje kajsije. Možda je još uvijek negdje u Beogradu. Ako je vidite, javite mi”, napisala je očajna majka, prenosi “Mondo.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh