Region

Božinović najavio nove mjere za Jadransku regiju: Brojevi rastu i mi moramo nešto napraviti

Siguran sam ako se to bude poštivalo, možemo sigurno nastaviti s ljetom, ali pod kontrolom, istaknuo je

Davor Božinović - Virus.ba

Voditelj Nacionalnog stožera i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović je otkrio da se uvode nove mjere koje će se odnositi na Jadransku regiju, na dio koji je narančasti.

”Brojevi rastu i mi moramo nešto napraviti kako bi spriječili barem da se neki događaji ne pretvore u superširitelje”, rekao je, javlja Dnevnik.hr. Mjere bi trebale stupiti na snagu u ponedjeljak, objasnio je.

EU digitalna covid potvrda bit će kriterij. ”Siguran sam ako se to bude poštivalo, možemo sigurno nastaviti s ljetom, ali pod kontrolom”, istaknuo je,piše Oslobodjenje

”Svi oni skupovi iznad 50 do 1.000 ljudi će se morati organizirati tako da za njihovu organizaciju preuzmu lokalni stožeri zajedno s županijskim stožerima”, objasnio je.

Svadbe isto imaju svoj okvir. Svadbe će se dozvoliti do najviše 200, 300 ljudi, rekao je ministar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh