Region

PORUKA ČEDOMIRA JOVANOVIĆA ZA BAJRAM: “Dragim ljudima koji danas proslavljaju Kurban-bajram upućujem najsrdačnije čestitke”

Čedomir Jovanović - Slobodna Bosna

Lider liberalno-demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović uputio je čestitku povodom velikog muslimanskog praznika Kurban- bajrama.

Dragim ljudima koji danas proslavljaju Kurban-bajram upućujem najsrdačnije čestitke. Praznici ne smiju da budu sami sebi svrha, već prilika da u sebi potražimo razumijevanje za one koji se razlikuju od nas i pokažemo solidarnost prema ljudima u nevolji. Želim da radost Kurban-bajrama i vrijednosti koje nosi podijelite sa svojom porodicom, prijateljima i komšijama. Bajram Šerif Mubarek Olsun, napisao je Jovanović na svom Facebook profilu, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh