Region

U Crnoj Gori 28 novozaraženih, nema preminulih

U Crnoj Gori je u posljednja 24 sata registrovano 28 novih slučajeva infekcije virusom korona od 1.374 testirana uzorka, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje.

Koronavirus - Ilustracija / Vijesti.ba

Novootkriveni slučajevi su iz Budve deset, Podgorice osam, Cetinja i Bara po dva i iz Nikšića, Kotora, Herceg Novog, Rožaja, Poljevalja i Andrijevice po jedan slučaj.

“Tokom jučerašnjeg dana Institutu nije prijavljen nijedan smrtni ishod”, navedeno je u saopštenju.

Ukupan broj preminulih povezanih sa kovidom 19 u Crnoj Gori od početka pandemije je 1.623.

Ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva u Crnoj Gori iznosi 381, a od početka epidemijskih dešavanja ukupan broj registrovanih slučajeva ove infekcije je 100.690.

U Podgorici je trenutno aktivno 120 slučajeva, u Budvi 82, Baru 34, Herceg Novom 30, Kotoru 28, Nikšiću 22, Tivtu i Cetinju po 13, u Pljevljima deset, Bijelom Polju devet.

U Andrijevici su aktivna četiri slučaja, Beranama, Šavniku i Ulcinju po tri, Danilovgradu i na Žabljaku po dva i u Petnjici, Rožajama i Tuzima po jedan slučaj, prenose “Vijesti“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh